Autoto – Sigurni automobili, sretni vozači

Autoto novi je trgovac rabljenim automobilima na hrvatskom tržištu. Kao svoj osnovni cilj ističu sretne i zadovoljne kupce i kažu da iz tog razloga sve automobile sami provjeravaju, kako ih ne bi provjeravali s vama. Osim što nude provjerene rabljene žele kupcima pružiti iskustvo jednako kupnji novog automobila.

Svaki automobil u ponudi prolazi detaljan pregled 137 sastavnih dijelova koji daje precizan uvid u stanje automobila.  Jednom kada je sve provjereno, automobil je spreman za detaljno kemijsko čišćenje. Potpuno siguran, čist i mirisan automobil spreman je za isporuku i vaše uživanje. Svaki automobil dolazi i s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24.000 kilometara kako biste bili bezbrižni i mirni pri kupnji, ali i nakon nje.

Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom, pa tako i ono vezano uz vaš “novi” automobil. Zato vam Autoto omogućuje  30 dana ili 1000 km bezbrižne vožnje kako biste se u potpunosti uvjerili u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila. U tom razdoblju Autoto će u potpunosti preuzeti troškove otklanjanja svih opravdanih nedostataka, koji su definirani uvjetima jamstva. Osim toga, ako u roku 15 dana nakon isporuke automobila zaključite da bi vašim potrebama odgovarao drugi automobil, Autoto pruža mogućnost da kupljeni automobil zamijenite za drugi iz njihove ponude rabljenih automobila jednake ili veće vrijednosti.

Za kraj, ako vam se kvar dogodi na putu, ne brinite se. Bez obzira gdje se nalazili u Hrvatskoj ili Europi, s posebnim mobilnim jamstvom dobivate popravak automobila na cesti ili prijevoz do najbližeg servisa. To jamstvo pokriva čak i one neugodne situacije koje se svima znaju ponekad dogoditi – ključeve koji su ostali zaključani u automobilu ili pogrešno utočeno gorivo.

Više informacija na www.autoto.hr