Hyundai Tucson

Bogato opremljen Hyundai Tucson 1,7 CRDi već od 169.990 kn

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za model Hyundai Tucson s efikasnim 1,7 dizelskim motorom uz bogate pakete opreme Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS.

Svi Tucson Style modeli opremljeni su automatskim klima uređajem, tempomatom, stražnjim parking senzorima, uzdužnim krovnim nosačima, svjetlima za maglu i još mnogo toga. Hyundai Tucson 1,7 CRDi u paketu opreme Style dostupan je već od 169.990 kuna, a u paketu opreme Style NAVI,s navigacijskim uređajem i 8” LCD ekranom osjetljivim na dodir, kamerom za vožnju unatrag i aluminijskim 17” naplatcima, dostupan je već od 179.990 kuna.

Akcijsko financiranje s 0 posto kamata, u suradnji s društvom Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnosi se na model 50/50 uz 0 posto kamata i 0 posto troškova obrade (za Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS) i model 1/3 uz 0 posto kamata i 0,99 posto troškova obrade (za Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS).

Za sve kupce novih Hyundaija tu je jedinstveno petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.