Zašto pravi frajeri izgledaju tako dobro?

Prosječan muškarac za izlazak se može spremiti u svega desetak minuta: tuš, pranje zubi, parfem, gel za kosu i osmijeh u ogledalo. Međutim, ponekad kako bi mogao dobro izgledati nakon takvog brzopoteznog spremanja, muškarac mora uložiti malo više truda u svoj izgled.

Zima poprilično nepovoljno utječe na kožu. Niske temperature, hladnoća i vjetar te suh zrak grijanih prostora doslovce uništavaju kožu. No, osim što joj u zimsko doba nedostaje vlage, koža također u to doba ima sporije metaboličke procese: sporija je izmjena tvari, sporije se obnavlja, a brže gubi tvari i kvalitete potrebne za zdrav i svjež izgled. Stoga proljeće nerijetko dočekamo umornog, iscrpljenog izgleda, a na koži, koja je siva i bez sjaja, nazire se baš svaka nepravilnost. Takav izgled, koliko god bili zagriženi ljubitelji brzinskog spremanja i odbijanja neke zahtjevnije njege kože, baš i nije poželjan.

Tretmani ljepote odavno više nisu rezervirani isključivo za žene – muškarci o svome izgledu vode jednako računa kao i nježniji spol. Kako bi ovo proljeće dočekali spremni, stručni tim IM ESTETICA-e osmislio je namjenski tretman EXCHANGE & DETOX koji potiče kožu na ubrzan rad nakon zimske „hibernacije“. Snažan, učinkovit, brzog djelovanja i nemilosrdan prema nakupljenim toksinima – tretman EXCHANGE & DETOX daje rezultate već nakon prvog tretmana. Direktnom aplikacijom vitamina i antioksidanata prije samog tretmana osigurava se njihova aktivnost u koži, te antioksidativno djelovanje kako bi se koža oslobodila zimskih toksina. Detoksikacija je prvi korak buđenja kože koji ju dubinski aktivira, ali je ujedno i priprema za unos ostalih aktivnih i nutritivnih sastojaka u ovom tretmanu. Osmišljen od strane stručnih dermatologa i kozmetičkih tehnologa, ovaj tretman potiče proces revitalizacije i regeneracije, a sastojci su prilagođeni tako da koža dobije točno ono što joj je potrebno. Takvim pristupom nakon vrlo kratkog vremena koža je vidljivo pomlađena i osvježena.

Veliki broj žena na muškarcima prvo dobro promotri ruke, a one govore o vama i više no što mislite. Grubo, na brzinu odrezani nokti koji nerijetko idu u špic te suha koža nisu nešto čime biste privukli nježniji spol. Ono što vam je potrebno je manikura, a kako njegovati muške ruke najbolje zna stručni tim IM ESTETICA-e. Sastavni dio svake manikure su njega noktiju, njega područja oko nokta te njega kože ruku, što je nužno želimo li imati izrazito zdrave, ali i lijepe, ruke. Kako se ljeto bliži, preporučljivo je na vrijeme razmisliti i o pedikuri. Iako joj je namjena najčešće estetska, redovitim pedikurama zapravo štitimo stopala i nokte od traumatskih promjena. Zdrava i njegovana stopala zaista utječu na zdravlje cijelog tijela, a pedikura traje oko 40 minuta.

Tretman EXCHANGE & DETOX, manikura i pedikura – tri su koraka do frajerskog izgleda ovog proljeća.

Više možete saznati i prijaviti se na tretman na www.imestetica.hr