Autoto – posebni rođendanski poklon kupcima!

Autoto, vodeći trgovac rabljenih vozila, 24. listopada slavi svoj treći rođendan, a za sve svoje kupce su pripremili poseban rođendanski poklon.

Uz bogatu ponudu više od sto različitih modela i marki automobila, Autoto povodom treće godišnjice uspješnog poslovanja svakom kupcu u studenom i prosincu poklanja rođendanski poklon– Autoto jamstvo na kupljena vozila u trajanju od tri godine i mobilno jamstvo u suradnji s HAK-om koje vrijedi u Republici Hratskoj i zemljama EU.

Zadovoljstvo i sreća kupaca su im najvažniji, naglašavaju u Autoto, a to potvrđuje i povjerenje velikog broja kupaca te broj od 2500 prodanih vozila ove godine. Od početka poslovanja 2017. godine Autoto se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao jedan od vodećih prodavatelja provjerenih i sigurnih vozila te su od počeka poslovanja prodali više od 8000 vozila. Stalni rast broja prodanih automobila, kao i broj zadovoljnih kupaca rezultat su sustavnog ulaganja u kvalitetu poslovanja i prilagođavanje novim okolnostima i zahtjevima tržišta. U skladu s time, uz niz drugih pogodnosti koje kupac ostvaruje kupnjom Autoto vozila,  svi automobili u ponudi prolaze detaljan pregled u kojem se provjeravaju njihovih 137 sastavnih dijelova, a nakon kupnje vozila kupac ostvaruje pravo na Autoto jamstvo i posebno mobilno jamstvo koje vrijedi u Hrvatskoj i zemljama EU.

Sve dodatne informacije o Autoto ponudama i modelima potražite na www.autoto.hr.www.autoto.hr.

Provjerite još

Autoto posebna ponuda u svibnju

Za sve svoje kupce Autoto je u svibnju pripremio posebnu ponudu u kojoj možete naći …