Dacia Jogger

Dacia Jogger novi je prostrani karavan sa sedam sjedala

Novi rumunjski praktični sedmerosjed zvat će se Dacia Jogger. Bit će predstavljena za nekoliko dana, a premijeru će imati sljedeći tjedan na Salonu automobila u Munchenu

Dacia će 3. rujna predstaviti potpuno novi model pod nazivom Jogger. Zapravo ime je potpuno novo, ali Dacia Jogger koristi dobro poznati recept. Jogger bi trebao biti karavanska verzija Sandera i Logana, automobil koji smo ranije poznavali pod imenom Logan MCV. Joggerom se Dacia vraća prvoj generaciji Logana MCV koja je, za razliku od druge, imala i verziju sa sedam sjedala.

Iz teasera koji je Dacia objavila, kao i iz slika prototipova na testiranju koje već neko vrijeme kruže internetom neke se stvari mogu jasno uočiti. Prije svega se to odnosi na dimenzije koje su značajno veće od Sandera. To je očekivano. Već prva generacija Logana MCV imala je čak 27 centimetara veći međuosovinski razmak od tada aktualnih Sandera i Logana. Čini se kako će i Jogger imati značajno veći razmak između osovina od manje braće. Upečatljiva su stražnja svjetla koja idu visoko u nosače krova.

Više ćemo znati 3. rujna kada će Dacia Jogger biti predstavljen u cijelosti.

Provjerite još

Dacia Duster

Dacia Duster – Detalji čine razliku

Dacia Duster, najpopularnijij model ove rumunjske marke doživio je lagano vizualno osvježavanje izvana i iznutra, …