Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric već od 200.900 kuna

Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Hyundai Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije – 39,2 kWh i 64 kWh te osam godina jamstva na bateriju.

Hyundai Kona Electric najprodavaniji je električni automobil u Hrvatskoj, s impresivnim dometom od 484 kilometra i to s jednim punjenjem. Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije – 39,2 kWh i 64 kWh te osam godina jamstva na bateriju. Od lansiranja 2018., prodajni rezultati potvrđuju da je Hyundai Kona Electric nadmašila očekivanja kupaca, kako u Europi tako i u Hrvatskoj. Kona Electric s jačom baterijom kapaciteta 64 kWh te u izdašnom paketu opreme LIVE_Electric, dostupna je već od 236.990 kuna s poticajima. Dostupna je za isporuku odmah.

Iz paketa opreme LIVE_Electric izdvajamo 7-inčni TFT digitalni klaster, stražnje parking senzore, kameru za vožnju unatrag, automatsku klimu, tip mjenjača shift-by-wire, odabir načina vožnje Eco, Comfort, Sport, audio radio uređaj sa 7” i LCD zaslonom osjetljivim na dodir, bluetooth s prepoznavanjem glasa, LED dnevna i pozicijska svjetla, 17″ aluminijske naplatke, Smart Key sustav ulaska i pokretanja vozila bez ključa. Kona Electric s kapacitetom baterije od 39,2 kWh, dostupna je već od 200.900 kuna s poticajima za električna vozila.

Kona Electric dostupna je za isporuku odmah. Rezervirajte svoju Hyundai Konu Electric u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži ili zatražite ponudu direktno putem web stranice www.hyundai.hr.

 

Provjerite još

Električni auto uz poticaje je jeftiniji za korištenje

Metodom najbržeg prsta država ponovno potiče kupnju električnih automobila, a uz te poticaje oni postaju …