Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric već od 200.900 kuna

Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Hyundai Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije – 39,2 kWh i 64 kWh te osam godina jamstva na bateriju.

Hyundai Kona Electric najprodavaniji je električni automobil u Hrvatskoj, s impresivnim dometom od 484 kilometra i to s jednim punjenjem. Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije – 39,2 kWh i 64 kWh te osam godina jamstva na bateriju. Od lansiranja 2018., prodajni rezultati potvrđuju da je Hyundai Kona Electric nadmašila očekivanja kupaca, kako u Europi tako i u Hrvatskoj. Kona Electric s jačom baterijom kapaciteta 64 kWh te u izdašnom paketu opreme LIVE_Electric, dostupna je već od 236.990 kuna s poticajima. Dostupna je za isporuku odmah.

Iz paketa opreme LIVE_Electric izdvajamo 7-inčni TFT digitalni klaster, stražnje parking senzore, kameru za vožnju unatrag, automatsku klimu, tip mjenjača shift-by-wire, odabir načina vožnje Eco, Comfort, Sport, audio radio uređaj sa 7” i LCD zaslonom osjetljivim na dodir, bluetooth s prepoznavanjem glasa, LED dnevna i pozicijska svjetla, 17″ aluminijske naplatke, Smart Key sustav ulaska i pokretanja vozila bez ključa. Kona Electric s kapacitetom baterije od 39,2 kWh, dostupna je već od 200.900 kuna s poticajima za električna vozila.

Kona Electric dostupna je za isporuku odmah. Rezervirajte svoju Hyundai Konu Electric u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži ili zatražite ponudu direktno putem web stranice www.hyundai.hr.

 

Provjerite još

Hyundai Ioniq 5 N imat će najmanje 580 KS

Sportski odjel Hyundaija uskoro će predstaviti novu jurilicu označenu slovom N. Ovaj put riječ je …