Hyundai u ponudu uvodi i opremu N Line

Nakon uspješnog lansiranja i30 N modela, prvog serijskog automobila visokih performansi sa  značkom N, Hyundai proširuje svoju ponudu modela uvođenjem nove N linije u Europi.

Model i30 N Line je prvi model s novom obradom, što uključuje elemente vanjskog i unutrašnjeg dizajna poznatog iz modela i30 N u svrhu atraktivnijeg vizualnog dojma. Mehanička konfiguracija – uključujući ovjes, kočnice i odziv motora također su podešeni tako da dodatno začine redovan i30 petvratni model.

Dizajnerska nadogradnja i30 N Line podudara se s mnogim elementima uvedenim na uspješni i30 N. Među tim elementima su prednji i stražnji odbojnici, isključivo naglašeni za N Line sa srebrnom bojom. Aluminijski 18-inčni naplatci koji pridonose dinamičnijem izgledu po prvi puta su dostupni na petvratnom Hyundaiju i30. Nova dvostruka ispušna cijev straga i značka N Line na boku sprijeda, signaliziraju da se radi o posebnoj opremi i30 modela.

U interijeru, kupci mogu odabrati posebna sjedala N s boljom bočnom podrškom. Perforirani kožni upravljač, metalne papučice i N ručica mjenjača daju vozaču zanimljivo iskustvo u vožnji. Prostran i praktičan interijer iz redovitog i30 modela s peterim vratima i u N Line paketu nudi udoban prostor za sve putnike.

Za sportsku i dinamičnu vožnju, u N Line paketu je podešen ovjes i odziv motora. Zbog unaprijeđenih voznih značajki uz N Line opremu i30 se isporučuje sa PS4 Michelin Performance gumama. Nove veće prednje kočnice dodatno poboljšavaju i30 N Lineov sportski karakter.

Kupci i30 N Line modela će moći birati između 1,4-litrenog T-GDI turbobenzincasa 140 KS i 1,6-litrenog CRDi dizelskog modela sa 136 KS.

i30 N Line će biti dostupan u Europi od ovog ljeta.