Lamborhgini V12 Vision Gran Turismo

Nova zvijer u virtualnom svijetu Gran Turisma dolazi iz Italije, a zove se Lamborhgini V12 Vision Gran Turismo i stiže na proljeće

Svako toliko neki proizvođač automobila predstavi neku digitalnu studiju, potpuno izmišljeni automobil koji se sastoji samo od piksela. Upravo takav je Lambo V12 Vision Gran Turismo Concept. Kao i dosadašnji Vision Gran Turismo koji su prethodili ovom Lamborghiniju, on je izmišljeni model koji se pojavljuje u računalnoj igri Gran Turismo Sport (Playstation 4). Punog naziva Lamborhgini V12 Vision Gran Turismo, automobil pomalo podsjeća na način na koji je oblikovan Ferrari Enzo, ekstreman u svakom pogledu.

Ovaj automobil je jednosjed, čime pomalo podsjeća i na LMP1 trkače. Pokreće ga motor Siana FKP 37 što znači da je riječ o digitalnoj verziji 6,5-litrenog V12 motora. Pomaže mu i elektromotor, a zajedno razvijaju 785 KS. Činjenica da Lambo nije svojoj digitalnoj kreaciji dao preko 1000 KS neobično je osvježavajuća za svijet Gran Turisma.

V12 Vision Gran Turismo ima malo izražajniju verziju svjetala u obliku slova Y, kakva krase aktualne modele u stvarnom svijetu. Kotači su izvan karoserije, a pretežno stakleni kokpit inspiriran je lovačkim zrakoplovima.

Ako ste odmah poželjeli provozati ovu pilu na Playstationu, razočarat ćete se. Strpljenja. Lambo će biti dostupan za besplatan downoad na proljeće sljedeće godine.

Provjerite još

Lamborghini Huracan Evo snažan je kao Performante

Nakon nekoliko fotografija puštenih u javnost proteklih dana Lamborghini je prikazao Huracan Evo, osvježenu i …