Travis Pastrana

Najluđi Subaru ikad!

Travis Pastrana je upravo prekucao igricu. Sve što smo znali i vidjeli o Gymkhani odnio je na potpuno novi nivo – s ovim!

Baza automobila je zadnji model Subaru Impreze. Skraćen je međuosovinski razmak, proširen trag kotača, pod poklopac je stavljen EJ20 kovani motor s bezbroj prerada i 862 KS. Motor je pomaknut dublje u karoseriju, mjenjač je gurnut dublje u tunel prema sredini automobila, prednji diferencijal je pomaknut naprijed… Karbonski krov, karbonski prednji blatobrani i hauba, inconel ispuh s posebnim 3D printanim titanskim dijelovima, ovjes koji trpi skokove a istovremeno je vrhunski sposoban na asfaltu… Čudesa. Auto čak ima i regulaciju stražnjeg krila za upravljanje balansom aerodinamike – u slučaju da auto na skoku ponire nosom. Da, dobro ste pročitali.

Travis Pastrana jedan je od najluđih adrenalinskih ovisnika na svijetu. Čovjek koji je vozio protiv Colina McRaea, skakao iz aviona bez padobrana, radio salto u zraku s motorom, uredni pobjednik kojekakvih motokros utrka i s liječničkim kartonom dužim od zaduženja Grčke.

Sutra izlazi njegov Gymkhana video. Pripremite kokice.

Provjerite još

Gymkhana 2020

Gymkhana 2020. – video koji morate vidjeti

Kao što smo najavili, Travis Pastrana je prekucao igricu. Izašla je Gymkhana 2020., najluđi video …