Najveći tuning event u regiji

U Samoboru je u subotu 2. srpnja održan najveći tuning event u regiji u organizaciji SWAGGER crewa, pod nazivom 3rd round style competition “Tuning is a lifestyle”

Bio je to pravi oktanski spektakl na kojem se gotovo 300 natjecatelja iz uže i šire regije natjecalo u styleu za jedan od 12 pehara u četiri kategorije. Poseban dio eventa bio je rezerviran i za dB natjecatelje koji su se borili za jedan od 18 pehara. Posjetitelji su tako mogli vidjeti rijetke primjerke automobila poput Nissan GTR-a koji razvija 1500 konjskih snaga, Audija R8 ili potpuno restauriranih Golf I i Golf II GTI-a ili Honde Del Sol u čije je preinake uloženo više od 35.000 eura.

Organizator Ivan Medved zadovoljan je s posjećenosti događaja kroz koji je prošlo više od 10.000 ljudi, ali i s neočekivano velikim brojem objava na društvenim mrežama. Kaže kako je samo s tagom na Instagramu objavljeno više od 500 storyja i fotografija na dan eventa, a očekuje još veliki broj objava u narednim danima. Velike pohvale imao je i na ovogodišnje voditelje programa, poznatog komičara Marka Petra Oreškovića kao i DJ Mattoxa koji je ekipu držao na nogama do kasnih večernjih sati.

I mnogi posjetitelji su pohvalili samu organizaciju i koliko je brige i pažnje uloženo u detalje pa se tako osim ića i pića u sklopu eventa pronašlo i mnogo popratnog sadržaja poput društvenih igara s vrijednim nagradama, klasična tombola na kojoj se mogao osvojiti vikend za dvoje, ali i dvorca za napuhavanje za one najmlađe jer ipak je event bio uvelike posjećen u svim dobnim skupinama. Šlag na tortu stavio je poznati stuntman Dejan Špoljar koji je sa svojom ekipom izvodio vratolomije na Yamahi R6, ali i drugim motorima i publiku ostavio bez daha.

Ovakav vid natjecanja sad se već tradicionalno održava jednom godišnje u Samoboru jer ovo je treći takav event po redu, a organizator napominje da će ove godine po prvi put pripremiti i još jedan event i to ni više ni manje nego na bivšem vojnom aerodromu Željava i to u trajanju od nekoliko dana.

(foto:Ivan Klekar)