Citroen C3

Osvježeni Citroen C3 stigao na hrvatsko tržište

Ljetos osvježeni Citroen C3 stigao je na hrvatsko tržište s bogatijom opremom i početnom cijenom već od 91.900 kuna

Nakon četiri vrlo uspješne godine na tržištu Citroen je osvježio svoj najpopularniji model C3. Ova generacija na tržištu je od 2016., a prodana je u čak 850.000 primjeraka. Osvježeni se model najviše razlikuje sprijeda gdje se ističu nova maska i svjetla koja su narasla i imaju novu LED tehnologiju. Stražnji je dio ostao praktički jednak, uz novu grafiku LED svjetala. Na bokovima su izmijenjeni poznati Citroenovi zaštitni elementi – Airbumps – koji sada imaju tri velika “mjehurića” umjesto više malih kao što je to bilo ranije. Vanjski se izgled novog C3 može konfigurirati u čak 97 različitih kombinacija.

U unutrašnjosti je novi C3, kao i ostali članovi obitelji, dobio sjedala Advanced Comfort za još više udobnosti, a sada je i naslon za ruku na vozačevom sjedalu dio serijske opreme. Na popisu dodatne opreme novost su prednji parking senzori.

Prodaja novog Citroen C3 na hrvatskom tržištu započela je u studenom, a početni model do registracije stoji 91.900 kuna. Više informacija možete saznati na www.citroen.hr.

Provjerite još

Mercedes EQA

Mercedes EQA širi ponudu s još dva modela

Pored početnog modela Mercedes EQA 250 na tržište stižu još dva snažnija koji imaju i …