Mercedes CLA

Procurile prve fotografije koje prikazuju novi Mercedes CLA

Novi Mercedes CLA bit će službeno predstavljen krajem tjedna, ali fotografije su se, kao što to često biva, malo ranije pojavile na internetu

Zahvaljujući Australskom Caradviceu već danas možemo vidjeti prve službene fotografije novog mercedesa CLA, čije je predstavljanje planirano za nekoliko dana. Novi Mercedes CLA po prvi puta je druga limuzina u ponudi najmanje Mercedesove obitelji jer tu je i A-klasa Limuzina.

Svejedno, CLA je sportskija alternativa klasičnoj limuzini. Dok je unutrašnjost novog Mercedesa CLA umnogome slična ostatku obitelji vanjština puno više naginje većim kućnim modelima, prije svega CLS-u i Mercedesima s riječi Coupe u imenu. Posebno je to vidljivo straga. Narančasti detalji koji se vide na crnom CLA na fotografijama vrlo se vjerojatno odnose na model First Edition.

Zasad ćemo se morati zadovoljiti samo s ovim fotografijama novog CLA. Sve informacije i službena objava fotografija uslijedit će vrlo brzo. Uskoro, nakon kupe limuzine CLA, ponuda će biti proširena i modelom CLA Shooting Brake.