Suzuki Misano

Suzuki Misano je fantastičan spoj motocikla i automobila

Suzuki je tvrtka koja proizvodi automobile i motocikle, a studenti iz Torina vidjeli su to kao izazov za ujedinjenje oba koncepta, iz čega je nastao Suzuki Misano

Koncept Suzuki Misano nije toliko ideja japanske tvrtke, već više rezultat suradnje između Suzukija i studenata Istituto Europeo di Design iz Torina u Italiji. Na prvu možemo reći kako Misano izgleda prije svega kao automobil, ali priča je puno dublja. Prema dizajnerima, ovo vozilo spaja “četiri kotača, funkcionalnost, učinkovitost i praktičnost” automobila s “visokim performansama i emocijama” motocikla. Misano je četiri metra dugačak, širok je 1,75 metara i visok tek jedan metar. Agresivno oblikovan prednji dio s upečatljivim LED trakama doista izgleda u stilu sa Suzukijevim moto-odjelom.

Ipak, najvidljivija veza s motociklom je u položaju dvaju sjedala koja nisu jedno pored drugog, već jedno iza drugog. S obzirom da je riječ o potpuno otvorenom dvosjedu ranije spomenuta funkcionalnost Misana je ograničena, ali on je prije svega namijenjen zabavi. Nema pravog vjetrobrana, a niti klasičnog volana, već vozač ima upravljač poput onog na motociklu. Misano pokreće elektromotor, ali nije poznato kakav.

Provjerite još

Toyota Aygo X Prologue

Toyota Aygo X Prologue najavljuje novu generaciju Ayga

Dok proizvođači, jedan po jedan, napuštaju A segment, Toyota ne odustaje. Ovo je Toyota Aygo …