Auto Salon Kramar

Svečano otvoren prvi zagrebački Auto salon Kramar

Od sinoć svi ljubitelji kvalitetnih, za klasu boljih automobila, dobili su novo mjesto, Auto Salon Kramar, gdje će moći odabrati sigurno, povoljno i provjereno vozilo

Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, Auto salon Kramar otvorio je u tzv. autoaveniji  na Jankomiru, svoj prvi salon i time zacrtao novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. i pripada grupaciji Kramar koja posluje već 15 godina u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a nakon otvaranja podružnice u Splitu, zagrebački salon je veliki iskorak u poslovanju koji ujedno znači i otvaranje novih poslovnih i prodajnih mogućnosti za nabavkom vrhunskih vozila s certifikatom.

Poslovni koncept nastao iz zaljubljenosti u automobile i želje da tržištu ponude sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa od nižih, preko srednje klase do luksuznih. Auto salon Kramar omogućuje narudžbu automobila po želji kupca, sigurnost u ispravnost vozila te jamstvo na mehaniku i tehniku vozila od 12 mjeseci. Osim toga moguća je i zamjena starog automobila za noviji što je vrlo popularna aktivnost.

Čast da otvori novi auto salon, pripala je gradonačelniku grada Zagreba, Milanu Bandiću, a na svečanosti otvorenja kojom je predstavljen “novi frajer u gradu” prisustvovali su i zabavljali se Goran Bogdan, Ornela Vištica, Viktorija i Dino Rađa, Ivan Dečak, Marko Mrkić i Tarik Filipović.