Toyota Corolla GR Sport

Toyota Corolla GR Sport još je dinamičnija i atraktivnija

Nakon Yarisa sada nam stiže i Toyota Corolla GR Sport koja doduše neće biti brutalna jurilica kao Yaris GRMN, ali svejedno će isticati svoj sportski karakter

Paralelno s predstavljanjem najnovije Corolle, Toyota je u Ženevi predstavila i Corollu GR Sport, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti Toyota Gazoo Racinga u ovaj model. Nakon predstavljanja Yarisa GR Sport na prošlogodišnjem pariškom sajmu automobila, Toyota Corolla GR Sport je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj europskoj seriji GR Sport. Model će biti dostupan u Hatchback i Touring Sports varijantama, s izborom 1,8 ili 2,0-litrenog hibridnog pogona.

Corolla GR Sport je prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki sa tamnom kromiranom završnom obradom, 18-colnim naplatcima, LED svjetlima te dvobojnom karoserijom. U unutrašnjosti GR Sport je opremljen specifičnim sportskim sjedalima, u crnoj tkanini, a koja se po želji mogu naručiti u koži. Dodatni naglasak su crni i crveni prošavi na upravljaču i mjenjaču  te dijelovima instrument ploče. Toyota Corolla GR Sport će biti u prodaji od siječnja sljedeće godine.

Provjerite još

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross iz Azije kreće u pohod na Europu

Toyota proširuje ponudu još jednim SUV-om. Prostor između C-HR-a i RAV4 popunit će potpuno nova …