Tri godine bezbrižne vožnje za šesti rođendan AUTOTO

16.000 sretnih Autoto vozača su u proteklih šest godina sigurno i pouzdano odvozili udaljenost u kilometrima jednaku 19.800 opsega Zemljine kugle

Autoto, vodeći prodavatelj rabljenih vozila u Hrvatskoj, proslavio je svoji šesti rođendan uspješnog poslovanja i tim povodom za sve svoje kupce do kraja 2023. su pripremili poseban rođendanski poklon. Uz bogatu ponudu više od 100 različitih modela i marki automobila, Autoto svakom kupcu u studenom i prosincu poklanja rođendanski poklon – Autoto jamstvo na kupljena vozila u trajanju od tri godine.

Zadovoljstvo i sreća kupaca su im najvažniji, naglašavaju u Autoto, a to potvrđuje i povjerenje velikog broja kupaca te broj od 3100 prodanih vozila ove godine. Od početka poslovanja 2017. Autoto se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao jedan od vodećih prodavatelja provjerenih i sigurnih vozila što su prepoznali mnogobrojni kupci, te su od počeka poslovanja prodali više od 16.000 vozila.

16.000 sretnih Autoto vozača su u proteklih šest godina sigurno i pouzdano odvozili udaljenost u kilometrima jednaku 19.800 opsega Zemljine kugle. Prijeđeni kilometri Autoto vozača se broje u milijunima – 793.500.000 km. Svi ovi brojevi su pokazatelj iznimno velikog zadovoljstva kupaca kao rezultat sustavnog ulaganja u kvalitetu poslovanja i prilagođavanje novim okolnostima i zahtjevima tržišta. Uz niz drugih pogodnosti koje kupac ostvaruje kupnjom Autoto vozila, svi automobili u ponudi prolaze detaljan pregled u kojem se provjeravaju njihovih 137 sastavnih dijelova, a nakon kupnje vozila kupac ostvaruje pravo na Autoto jamstvo i posebno mobilno jamstvo koje vrijedi u Hrvatskoj i zemljama EU.

Sve dodatne informacije o Autoto ponudama i modelima potražite na www.autoto.hr.

Provjerite još

Volvo XC60

Volvo XC60 pravi je uglađeni švedski gospodin

Volvo je čest odabir vozača koji žele decentan luksuz, a ne pokazivanje premium znački. Tu …