Audi SQ2

Audi SQ2 je usklađen s ostatkom obitelji

Jesenas je osvježen Q2, a njegova najsnažnija verzija, Audi SQ2, na red za facelift je došla sada. Promjene su jednake kao i na ostatku game

Audi je u rujnu predstavio facelift svojeg najmanjeg SUV-a u ponudi, Q2. Tada je on dobio nova svjetla, drukčije odbojnike i novi poklopac prtljažnika. Sada je na red za jednaki tretman došla njegova najsnažnija verzija – Audi SQ2. Kao i obični Q2, novi SQ2 je dobio nova svjetla i odbojnike, kao i nove otvore između maske i poklopca motora. Straga su promjene također jednake onima na ostalim verzijama ovog modela.

Motor je ostao jednak kao i prije, što znači kako se Audi SQ2 može pohvaliti sa 300 KS i 400 Nm iz dvolitrenog TFSI motora koji se na sve kotače prenose putem sedmostupanjskog automatskog mjenjača. Ubrzanje od 0 do 100 traje 4,9 sekundi, a najviša je brzina ograničena na 250 km/h. Uz to dolazi i sportski ovjes, a SQ2 je oko dva centimetra bliže asfaltu od običnih verzija Q2.

Knjige narudžbi za novi Audi SQ2 otvaraju se kroz nekoliko tjedana, a isporuke prvih primjeraka očekuju se početkom sljedeće godine.

Provjerite još

Audi Q3 i Q3 Sportback

Audi Q3 i Q3 Sportback dobili su plug-in hibridni pogon

Početkom sljedeće godine dolaze Audi Q3 i Q3 Sportback s plug-in hibridnim pogonom poznatim iz …