Autoto ima nove lokacije i nove ponude

Autoto, auto kuća specijalizirana za prodaju rabljenih automobila, proširila je svoju mrežu poslovanja

Autoto automobile, uz već poznata prodajna mjesta u Zagrebu, Puli, Osijeku i Splitu,  od veljače možete pronaći u ponudi na novim lokacijama kod već poznatih auto trgovaca- Karić Automobili u Karlovcu,  Auto Bišćan u Velikom Trgovišću,  Jaba Cars u Vinkovcima i  Auto Žitvaj u Zagreb.

Uz širenje mreže poslovanja,  Autoto je i ovog mjeseca pripremio za sve svoje kupce nove izvrsne ponude. U bogatoj ponudi automobila provjerenih prema detaljnim Autoto standardima izdvojili bi modele Kia Sportage 1,7 CRDI iz 2018. godine za samo 135.900 kuna opremljenu  tempomatom, putnim računalom, handsfree/bluetooth sustavom, automatskom klimom…U posebnoj ponudi su još i Kia Ceed 1,4 MPI, također iz 2018. godine, snage 100 KS za 92.100 kn. Škodu Fabiu s benzinskim 1,0 motorom, snage 60 KS možete kupiti za 67.300 kuna. Bogato opremljen Renault Clio Grandtour s benzinskim 1,2 motorom, LED dnevnim svjetlima, tempomatom, putnim računalom, uzdužnim krovnim nosačima iz 2018. godine potražite po odličnoj cijeni od 76.800 kuna. U posebnoj ponudi je i Renault Kangoo Express 1,5 opremljen centralnim zaključavanjem, dvokrilnim stražnjim vratima, klima uređajem iz 2015. godine koji može biti vaš za 42.000 kuna.

Svi automobili u Autoto ponudi prolaze detaljan pregled u kojem se provjeravaju njihovih 137 sastavnih dijelova, a nakon kupnje vozila ostvarujete pravo na Autoto jamstvo u trajanju od 24 mjeseca ili 24.000 kilometara.

Sve dodatne informacije o Autoto ponudama i modelima potražite na www.autoto.hr.

Provjerite još

Autoto

Najbolja ljetna ponuda rabljenih vozila

 Autoto je i ovog mjeseca za sve svoje kupce pripremio bogatu ponudu rabljenih vozila koje …