BMW M850i xDrive First Edition

BMW M850i xDrive First Edition za 400 sretnih kupaca

BMW je predstavio posebno izdanje nove Osmice, puno mu je ime BMW M850i xDrive Coupe First Edition, a serija je ograničena na 400 primjeraka

Sve više proizvođača prve primjerke svojih novih modela odlučuje ponuditi u posebnom izdanju, najčešće pod jednostavnim nazivom First Edition, u ograničenom broju primjeraka. Upravo to je i BMW napravio s novom Osmicom. BMW M850i xDrive Coupe First Edition bit će izrađen u samo 400 primjeraka.

First Edition Osmica obojena je u posebnu plavu boju Frozen Barcelona Blue i dodano ukrašena sjajnim crnim detaljima Shadow Line. U crno su obojeni okviri bočnih prozora, prednja maska, a crni su detalji na bokovima i straga oko ispušnih cijevi. Pored toga, First Edition ima i posebne 20-colne naplatke.

Unutrašnjost je presvučena Merino kožom i izvedena u dvobojnoj kombinaciji tamno plave i boje slonove kosti. Uz to, First Edition ima i poseban audio sustav koji potpisuje Bowers & Wilkins. Za one koji više vole zvuk motora, pod prednjim poklopcem svira neizmijenjeni orkestar od 530 KS. Cijena nije poznata, a niti hoće li koji primjerak posebne Osmice stići u Hrvatsku.