Hyundai Kona već od 119.990 kuna

Atraktivan Hyundaijev kompaktni SUV Kona u ponudi je s bogatim paketom opreme po iznimno povoljnoj cijeni od 199.990 kuna

Za nezaboravno iskustvo vožnje, u početnom, ali bogato opremljenom DRIVEit paketu opreme, pronaći ćete klima uređaj i tempomat, aluminijske naplatke, električno podesive grijane vanjske retrovizore u boji vozila s integriranim pokazivačima smjera, standardni audio sustav s 5” LCD dodirnim zaslonom s radijem, bluetoothom i USB povezivanjem, tonirana stakla s dodatnom zaštitom vjetrobranskog i prednjih stakala, LED dnevna i pozicijska svjetla, uzdužne krovne nosače te SUV obloge za sportski izgled. Iskazana cijena od 119.990 kuna odnosi se na model Kona DRIVEit 1.0 T-GDI 120 KS ISG 6M, realne prosječne CO2 emisije 124 g/km.

Hyundai KONA dolazi uz Hyundai Smart Sense su stav koji je u skladu s najvišim europskim sigurnosnim standardima,a podrazumijeva elektronski nadzor stabilnosti vozila, sustav pomoći pri kretanju uzbrdo, sustav koji upozorava vozača na umor i prelazak vozne trake te Start & Stop sustav.

Od sada i u moćnoj dizelskoj izvedbi
Kona obitelji nedavno se pridružio novi, 1,6 CRDI dizelski motor, u dvjema razinama snage: 115 KS sa šestostupanjskim mjenjačem i prednjim pogonom te 136 KS uz sedmobrzinski automatski DCT mjenjač s dvjema spojkama i opcijskim pogonom na sve kotače. Efikasan i pouzdan, novi dizelski motor nudi ekonomičnost po pitanju potrošnje goriva i smanjenje emisije ispušnih plinova. Proširenje Kona linije čini i model Kona Electric koji je postavio prekretnicu na tržištu u vožnji bez emisije ispušnih plinova.