neostar

Neostar jednako brine za kupca i prodavatelja

Kupnja automobila nerijetko se pretvara u stresnu situaciju, pogotovo kada pričamo o rabljenima. Nažalost nekada niti prodaja istih nije lišena problema i sličnih neugodnih situacija

Platforma Neostar odgovor je na većinu problema koji se mogu pojaviti u navedenoj situaciji, bilo da promatramo iz ugla prodavatelja ili sa stajališta kupca. Zvuči na prvu čudno kako netko može zastupati stajališta obje strane, no stvar funkcionira poprilično jednostavno. Moderno doba zahtijeva i moderne i inovativne ideje, a ova Neostara je odgovor baš na to. Bilo da koristite platformu preko aplikacije za pametne telefone ili preko web pretraživača ona će vam ako ste u potrazi za novim automobilom pomoći da iz bazena od skoro tri tisuće vozila pronađete onaj koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Pitate se sigurno kako je to i po čemu drugačije od ostalih oglasnika? Stvar je u tome da su svi automobili koji su našli svoj put do Neostar platforme pregledani od ovlaštenog stručnog osoblja u 60 točaka te je njihovo stanje transparentno prikazano i opisano potencijalnim kupcima. No, da stvar bude bolja, to nije sve. Isti automobili dolaze i s dvije godine garancije koje osigurava Neostar.

Prebacimo se sada u ulogu prodavatelja. Ako želite oglasiti svoj automobil na ovoj platformi dovoljno je putem nje zakazati termin za pregled vozila. On je potpuno besplatan, a kao što smo rekli, obavit će ga ovlašteno stručno osoblje te po izvršenju  prezentirati vam stanje i evaluaciju vozila. Vi kao prodavatelj, ako ste zadovoljni time i pristanete na ponuđene uvjete, svoje vozilo putem te iste platforme oglašavate pod garancijom Neostara.

Igra brojeva
Sve to u teoriji odlično zvuči no pitanje je kako se pokazalo u praksi. Najbolji dokaz tome su brojevi. Krenimo od onog najbitnijeg. Kao što smo rekli, na platformi je skoro tri tisuće vozila, a do svojih novih vlasnika put je zasad našlo više od tisuću vozila. Sedam milijuna posjetitelja web stranice te više od osam tisuća registriranih korisnika aplikacije dovoljno govore o dostupnosti platforme, kako kupcima tako i prodavateljima. No uz sve to, što i kako dalje? Čelnici Neostara ne žele stati samo na kupnji i prodaji već razmišljaju o široj slici. Očito je da ljudi vole kada se stvari mogu riješiti brzo jednostavno i efikasno, bez puno istraživanja, zvanja i kompliciranja.

Servis i kupovina
Imajući to na umu dvije nove opcije dostupne su na platformi. Radi se o opciji servis i online financiranje. Kako to funkcionira? Opcija servis je vrlo zanimljiva jer će omogućiti korisnicima da odaberu određeni paket radova, koji su podijeljeni u više od četrdeset različitih paketa, a aplikacija će mu na konto odabira udaljenosti servisera prezentirati različite ponude s unaprijed definiranom cijenom odabranih radova. Ukratko to znači da vam je konačna cijena za odabrane radove unaprijed dostupna i nema straha o mogućnosti variranja i rasta cijene.

Online financiranje ostvareno je uz pomoć Erste banke, a zanimljivo je da ako odaberete tu opciju ne morate biti direktan klijent spomenute banke. Cilj svega toga je da kupcima od trenutka odabira automobila sve bude dostupno na “klik ili dva” , a kupljeni automobil dostavljen na kućnu adresu kroz 24 sata. Da, u ponudi je i dostava na kućnu adresu.

Provjerite još

Dođite u Autoto i provjerite najbogatiju ponudu rabljenih vozila

Za sve svoje kupce Autoto je i u lipnju pripremio posebnu ponudu u kojoj možete …