Hyundai Kona

Nova Hyundai Kona sa svim vrstama pogona

Krajem prošle godine Hyundai je pokazao prve fotografije nove generacije Kone, a sada je objavio još malo informacija

Hyundai je prvu generaciju Kone predstavio 2017., a maleni je SUV odmah postao veliki prodajni hit. Već 2018. Kona je dobila i potpuno električnu verziju koju su kupci također dobro prihvatili. Sada je došlo vrijeme za novu generaciju.

Kao što smo to upravo od prve Kone nadalje naviknuli od Hyundaija, dizajn je neobičan i upečatljiv, a nastavlja se na izgled koncepta Seven. Izgled najviše obilježavaju prednja i stražnja svjetla koja su zapravo svjetlosne trake. Nova je Kona narasla u svim smjerovima. Dugačka je 4,35 metara, što je oko 15 centimetara više od prethodnice od koje je i dva pol centimetra šira. Međuosovinski je razmak narastao za šest cm i sada iznosi 2,66 metara. Rezultat je više prostora u unutrašnjosti, konkretno 7,7 cm više prostora za noge straga i 1,1 cm više u visinu

Nova Hyundai Kona bit će dostupna s nekoliko verzija pogona, uključujući električni, hibridni i klasične motore s unutarnjim izgaranjem, a svaka će od njih, ovisno o tržištu, biti dostupna i u sportskoj izvedbi N Line.

Provjerite još

Rabljena Kona je zabavna, drukčija i pouzdana

Hyundai Kona ističe se razigranim izgledom, živim bojama i raznolikom ponudom pogona koji uključuje sve …