Hyundai i20

Novi Hyundai i20 bit će predstavljen u Ženevi

Hyundai i20 treće generacije, s potpuno novim dizajnerskim izričajem, bit će službeno predstavljen početkom ožujka na Salonu automobila u Ženevi

U posljednje su vrijeme svježi vjetrovi zapuhali kroz B segment. Seat Ibiza, Volkswagen Polo, Renault Clio, Peugeot 208 i Opel Corsa dobili su nove generacije. Stoga ne čudi kako je Hyundai odlučio u Ženevi u ožujku predstaviti treću generaciju svog aduta u tom segmentu, novi i20. Skice koje su objavili pokazuju kako je korejski mališan po pitanju izgleda napravio veliki korak naprijed.

Posljednjih nekoliko mjeseci Hyundai je na nekoliko modela pokazao svoj novi dizajnerski izričaj koji karakterizira upečatljiv i agresivan izgled, a koji korejska marka naziva “Sensuous Sportiness”. Na modelu i20 ova se filozofija manifestira, između ostalog, širokom maskom s kojom su povezana svjetla oštrih linija. Straga su također svjetla oštrih linija, a povezuje ih crvena traka. Prilično je upečatljiv i izgled stražnjeg spojlera. Hyundai kaže kako su u unutrašnjosti digitalni instrumenti i veliki središnji ekran, oba dijagonale od 10,25 inča.

To su zasad sve informacije. Novi će Hyundai i20 biti predstavljen početkom ožujka na Salonu automobila u Ženevi.

Provjerite još

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric već od 200.900 kuna

Prvi svjetski kompaktni električni SUV, Hyundai Kona Electric, dostupan je s dvije verzije kapaciteta baterije …