BMW Serije 4 zadržao je ogromnu masku s koncepta

Koncept buduće BMW Serije 4 izazvao je burne reakcije zbog ogromne prednje maske, a sada fotografije potvrđuju kako će tolika ostati i na serijskom modelu

Još od rujna prošle godine, kada je BMW predstavio 4 Concept pitanja se vrte samo oko toga hoće li prava Serija 4 imati takvu ogromnu masku. Špijunske fotografije maskiranih prototipova nisu u potpunosti potvrdile sumnje. Današnje slike koje su se pojavile jesu.

Društvenim mrežama kruže fotografije na kojima je netko otkrio dio cerade ispod koje se krije plavi BMW Serije 4. Ono što su jedni priželjkivali, a drugi se toga užasavali definitivno se dogodilo – BMW je zadržao masku s koncepta. Nova maska pokriva gotovo polovicu prednjeg dijela automobila, a sada je jasno i gdje BMW planira mjesto za registarsku pločicu.

Ostatak nosa oblikovan je slično aktualnim modelima Serije 1 i Serije 3 i tu nema nekih iznenađenja. Pojavila se i jedna fotografija koja pokazuje stražnji dio. Oblik stražnjih svjetala snažno podsjeća na Seriju 8.

Nećemo morati dugo čekati na službeno predstavljanje BMW-a Serije 4, lako je moguće da se pojavi već početkom ožujka u Ženevi. Tada ćemo moći i bolje pogledati taj “strašni” prednji kraj s ogromnom maskom. Samo za razmišljanje onima koji se nad njom zgražaju – jeste li ikad vidjeli neki Audi?

Provjerite još

xDrive40d

xDrive40d novi je dizelski motor za BMW X5 i X6

BMW proširuje ponudu modela X5 i X6 novim dizelašem – xDrive40d. Trolitreni šestocilindraš u oba …