Ovako će izgledati novi Suzuki Swift

Krajem listopada u Tokyju bit će predstavljen Suzuki Swift Concept koji najavljuje novu generaciju jednog od najpopularnijih Suzukijevih modela

Krajem listopada započinje Japan Mobility Show, kako se sada pomodno zove ono što smo nekad zvali Salonom automobila u Tokyju. Za domaću izložbu Suzuki je pripremio pregršt zanimljivosti, od već prikazanog električnog koncepta eVX do brojnih modela i koncepata iz japanske kategorije kei automobila. Ono što nas Europljane najviše zanima, ali ne samo nas, je Suzuki Swift Concept.

Iako se zove Swift Concept, nije riječ o nekoj futurističkoj studiji agresivnih i neobičnih linija. Ovo je automobil koji vrlo jasno pokazuje kako će izgledati nova generacija popularnog Swifta i to s barem 90 posto točnosti. Sve što se dosad vidjelo na maskiranim prototipovima koji su već više puta snimljeni na testiranjima može se prepoznati u velikoj mjeri na ovoj zasad jedinoj fotografiji Swift Concepta.

Iako se na prvi pogled čini vrlo sličnim aktualnom modelu, budući Swift zapravo je drukčiji iz svih kuteva. Tako, primjerice, više nema kvake stražnjih vrata u C-stupu, maska mu je bitno manja, a poklopac motora je poput školjke. Njegov rub započinje liniju koja se proteže čitavom dužinom automobila.

Provjerite još

Suzuki Swift

Suzuki Swift u konačnoj verziji

Kao što smo već pretpostavili i najavili novi Suzuki Swift predstavljen je u serijskoj verziji …