VW Golf

Ovako će izgledati VW Golf osme generacije

Prije službenog predstavljanja krajem listopada Volkswagen je objavio skice koje pokazuju kako izgleda VW Golf osme generacije

Zahvaljujući brojnim špijunskim fotografijama koje kruže internetom, a na kojima je osma generacija Volkswagen Golfa praktično bez kamuflaže njegov izgled nije nepoznanica, ali sada je Volkswagen odlučio objaviti nekoliko skica.

Na fotografijama su u pravilu najviše bila maskirana prednja svjetla, a sada i skica otkriva njihov oblik. Vidi se kako je gornji dio svjetala u liniji s maskom koja je smanjena na minimum. Time je nestao dosadašnji V-oblik prednjeg dijela Golfa. Dnevna svjetla vizualno su povezana s naborom na boku.

Ranije su viđene i neke neslužbene fotografije unutrašnjosti, a sada i tu Volkswagen službeno pokazuje njezin izgled, doduše i tu još uvijek u obliku crteža. Iza volana se nalaze dva vizualno povezana velika ekrana. Središnji ekran infotainmenta je narastao, a zbog više pozicije čini se kako je sada pristupačniji za upotrebu. Zbog toga su se središnji ventilacijski otvori spustili ispod njega. Osim tipki na volanu čini se kako gotovo uopće nema fizičkih kontrola što čini unutrašnjost vrlo čistom i urednom. Ručica mjenjača vrlo je malena, mnogo manja od one kakvu je dosad imao DSG mjenjač.

Službeno će novi VW Golf biti predstavljen 24. listopada, a na tržište bi trebao krenuti do kraja godine.

Provjerite još

volkswagen

Volkswagen nudi dodatne uštede na kupnju putem leasinga

Volkswagenovi saloni su opet otvoreni, a postojeću akciju odmah dostupnih vozila obogatili su dodatnim uštedama …