Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

P Automobili Import, generalni zastupnik Peugeota u Hrvatskoj donirao je Klinici za dječje bolesti Zagreb Peugeot Rifter

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za svoje male pacijente. Klinika za dječje bolesti Zagreb djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje sa brojnom drugim zdravstvenim ustanovama.

prof.dr.sc. Goran Roić, ravnatelj KDBZ i Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtke P Automobil Import d.o.o.

U nastojanju da svojim malim pacijentima pruži cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna joj je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i prema drugim zdravstvenim ustanovama. U svakodnevnoj su situaciji da svoje pacijente moraju opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za male pacijente, ali i njihove roditelje. Stoga je donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao “bolnica prijatelj svakog djeteta” u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno i generalni zastupnik Peugeota u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”. Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Model Peugeot Rifter, predmet donacije krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

Provjerite još

Peugeot 2008

Peugeot 2008 Allure BlueHDi 130

Kompaktni crossoveri danas su pravi hit. Francuzi su tu “gužvu u šesnaestercu” shvatili ozbiljno i …