Posebna ponuda Minija koja se ne popušta

Mini ima posebnu ponudu u kojoj nudi kupcima mogućnost kupnje s plaćanjem u tri dijela, a ponuda obuhvaća i četiri bogato opremljena modela u izvedbama Race Edition

Najpoželjnije gradske jurilice premium segmenta svih vremena, legendarni Miniji, u novoj ponudi dostupni su i bez kamata uz model otplate 1/3. Kupcima je tako omogućeno plaćanje trećine vrijednosti odmah, trećine za 12 mjeseci i trećine za 24 mjeseca.

Ponudom su obuhvaćena četiri bogato opremljena modela u izdanju Race Edition. Među njima su Mini Cooper 3 vrata, Mini Cooper 5 vrata, Mini Cooper S Cabrio i Mini Countryman Cooper D. Posebna ponuda se odnosi na vozila isporučena do 30. lipnja 2019.

Pri kupnji ovih uzbudljivih gradskih automobila, kupcima su dostupni i ostali posebni uvjeti financiranja putem Mini Financial Services. Među njima je i financiranje po modelu 50:50 uz 0 posto kamate: 50 posto novog Minija plaća se odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana i to uz 0 posto kamate. Također, tu su i mjesečne otplate uz snižene kamatne stope od 1,95 posto (rok otplate 36 – 48 mjeseci) i 2,65 posto (rok otplate 60 – 72 mjeseci).

Više informacija potražite ovdje.