Besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana

Povodom 120 godina Opela u svim PSC centrima diljem zemlje aktualne su posebne ponude za kupnju novih automobila

Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio paketa pri kupnji ovih njemačkih vozila.

U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC centara nalazi se više od 300 Opel modela na odabir. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji,omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. ‘Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model’, poručuju iz PSC-a te dodaju: ‘Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo – novog suputnika koji će vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima’.

Tijekom slavlja povodom 120 godina Opela u šest hrvatskih PSC poslovnica nalazi se mnoštvo novih modela, a najpopularniji od njih, Opel Corsa s tri vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 971 kunu. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kuna -predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar Opelovee ponude PSC centara. Također, nudi se i Crossland X – mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, a po cijeni od 129.900 kuna.

Velike uštede u rasponu od 18.000 pa sve do 47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima se nalaze i najprodavanije Opelove limuzine, Astra s 5 vrata i Astra Sedan, luksuzna sportsko – poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model – Mokka X.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreiranesu akcije’Staro za novo’i ‘Rabljeno za manje rabljeno’koje uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila. Vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Požurite i ostvarite uštede kod ovlaštenih Opel partnera!Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr