Suzuki Swace

Suzuki Swace stiže ove zime

Suzuki Swace je drugi model koji je proizašao iz suradnje Suzukija i Toyote, a čija bi prodaja trebala započeti u Europi ove zime

Oblikovan kako bi imao nisko težište, Swace se ističe širokim stavom i elegantnim karoserijskim linijama.  Sprijeda se ističu oštra LED svjetla i velika šesterokutna rešetka, po uzoru na Swifta. Dizajn interijera nastavlja sportsku eleganciju vanjštine, s tim da je naglasak stavljen na udobnost i praktičnost. Osjećaju prostranosti u kabini pridonosi široka ploča s instrumentima dizajnirana s neprekidnim linijama koje se protežu do samih obloga vrata. Kombinacija mekih obloga i kromiranih i srebrnih detalja u kabini naglašava ukupnu kvalitetu interijera. Suzuki Swace je opremljen 8-inčnim multimedijskim audio sustavom, a kompatibilan je s aplikacijama Apple CarPlay , Android Auto i MirrorLink.

Uz izdašnu udaljenost od 928 mm između prednjih i stražnjih sjedala, udobnost stražnjeg dijela putničkog prostora i prostor za noge jedni su od najboljih u klasi. Prtljažnik je obujma 596 litara. Za pokretanje Swacea zadužen je hibridni pogon od 122 KS koji se sastoji od 1,8-litrenog benzinca i elektromotora. Prosječna potrošnja je 4,5 litre na 100 km.