Rimac transparentan o financijama tvrtke

Kako izgleda razvoj automobila iz nule, koliko novaca to sve košta te kakvo je financijsko stanje najperspektivnije automobilske tvrtke u regiji, govori glavom i bradom direktno i bez dlake na jeziku, Mate Rimac

Mate Rimac objavio je video kojim ponovo pokazuje hrabrost i odlučnost u svojim namjerama. Umjesto da se obračunava s medijima ponaosob i bori s nerazumijevanjem domaćih novinara, odlučio je sve objasniti u jednom videu.

Kako stoji tvrtka trenutno, kakve su plaće, koji su planovi i što su do sad napravili samo je dio zanimljivosti koji možete saznati. U prilogu dugom više od sat vremena pokazao je iznimno zanimljiv proces razvoja automobila te koliko su Rimac Automobili do sad napravili automobila i koliko su ih razbili za potrebe homologacije. Fascinantan je proces testiranja koji opisuje ali i obim posla koji je tvrtka u Svetoj Nedelji do sad napravila.

Perspektivu Rimac Automobila prepoznale su velike svjetske automobilske marke i svjetske institucije. A čini se da mladi Mate Rimac tek hvata zalet sa svojim planovima.

Provjerite još

Autobest 2022.

Dacia Spring osvojila je nagradu Autobest 2022.

Električna Dacia Spring osvojila je AUTOBEST 2022, europsku titulu “The Best Buy Car of Europe …