Ford aplikacija

Korisna aplikacija za sve vozače Forda

Predstavljamo vam odlično rješenje za sve vlasnike Fordovih automobila. Sve što trebate za svoj auto, održavanje, dijelove, opremu… možete pronaći na svojem mobitelu

Ford je nedavno predstavio iznimno korisnu aplikaciju koja će korisnicima pojednostavniti život s njihovim limenim ljubimcem. Osim lakšeg praćenja servisne povijesti tu je i mnoštvo pogodnosti koje uključuje Ford program vjernosti. Tako ćete preko nje prikupljati i pratiti bodove za svaku kupovinu ili obavljenu uslugu u ovlaštenoj Ford mreži, zatim kupnju originalnih dijelova i dodatne opreme, pa čak i dobiti ponudu skrojenu po mjeri i za odgovarajući model vozila. Prvi ćete znati za posebne akcije, kao što su setovi originalnih kotača ili guma.

Također, ne smijemo zaboraviti servisne pakete 4+ koji su posebno pripremljeni za vozila starija od četiri godine. Aplikacija također šalje informacije o eventualnim sigurnosnim opozivima i kampanjama za vaše vozilo. Ako vam je dosadno dok čekate da se završi servis na vašem vozilu možete pratiti novosti iz svijeta Forda, pogledati najnovije modele kao i načine financiranja koje nudi Ford za nova vozila.

Kako do aplikacije?
Prvi korak: potrebno je skinuti aplikaciju s Google Playa ili App storea na mobilni uređaj. Drugi korak: otići do najbližeg ovlaštenog Fordovog partnera gdje će vam biti aktivirana aplikacija te prezentirani svi benefiti koje kupac ima s Fordovim programom vjernosti. Prilikom registracije u Ford program vjernosti, svaki korisnik odmah dobiva 10 bodova. Više možete saznati ovdje.

Šest razloga zbog kojih trebate imati Ford aplikaciju

  • Bodovi za svaku kupovinu dijelova i dodatne opreme
  • Ponude skrojene samo za vas i vaš Ford
  • Pronalazak najbližeg ovlaštenog Fordovog servisa
  • Servisna povijest vašeg vozila na dlanu
  • Novosti iz svijeta Forda
  • Jednostavno korištenje mobilnog jamstva

Provjerite još

Nova aplikacija kao besplatni digitalni suvozač

S novom Tokićevom aplikacijom za pametne telefone sada je na jednom mjestu dostupna najveća trgovina …