Autoto – upoznajte TOnku i vozite na rate

Autoto je pripremio brojne novosti za kupce. Na raspolaganju im je TOnka, virtualno komunikacijsko sučelje, a u akciji “Vozi na rate” velik je broj povoljnih rabljenih automobila

Autoto, specijalizirana auto kuća za prodaju rabljenih vozila, predstavila je još jedan u nizu noviteta u svom poslovanju. Upoznajte  TOnku, virtualno komunikacijsko sučelje namijenjeno svim kupcima prilikom posjete Autoto web stranice. U virtualnom razgovoru s TOnkom svaki kupac može izraziti svoje želje za automobilom koji bi mu najviše odgovarao. Takvim načinom komunikacije uvelike se svim kupcima olakšava izbor i kupnja automobila jer nakon razgovora s TOnkom u najkraćem mogućem roku kupac dobije odgovore na temelju njegovih želja i upita koje je kreirao. Na taj način se značajno skraćuje vrijeme traženja automobila prema individualnim željama i potrebama, a povećava mogućnost pronalaska automobila u vrlo kratkom roku. Autoto je i ovim poslovnim rješenjem pokazao kako mu je briga oko kupaca i njihovo zadovoljstvo prilikom kupovine automobila uvijek na prvom mjestu zajedno sa sustavnim ulaganjem u razvoj i kvalitetu poslovanja kako bi svim svojim kupcima olakšali kupnju novog rabljenog vozila.

Uz TOnku, kao novitet u razvoju poslovanja,  Autoto je i ovog mjeseca pripremio za sve svoje kupce nove izvrsne ponude. U bogatoj ponudi automobila provjerenih prema detaljnim Autoto standardima ponovo su zbog izrazito velikog interesa kupaca pokrenuli akciju prodaje automobila u operativnom leasingu s unaprijed definiranim iznosima mjesečnih rata. Na taj način su kupci u samom početku procesa kupnje vozila upoznati s troškom mjesečnog iznos za svoj rabljeni automobil što im svakako olakšava izbor prilikom odabira i  kupnje.

Autoto tako u novoj akciji “Vozi na rate” nudi veliki izbor automobila, a svi kupci mogu izabrati između Ford Fieste 1,25i već od 607 kn mjesečno, Hyundaija i10 1,0 iz 2019. za mjesečni iznos od 651 kunu, Ford Focusa 1,0 GTDI za 728 kuna mjesečno, Hyundaija i20 1,2 već od 756 kn mjesečno ili Hyundai Kone 1,0 T-GDI iz 2019. za iznos mjesečne rate od 1108 kuna.

Ostale modele u ponudi, ali i sve dodatne informacije o Autoto ponudama i modelima potražite na www.autoto.hr.

Provjerite još

Crno na bijelo

Crno na bijelo, najbolja akcija rabljenih na tržištu

Ako još uvijek niste našli novi rabljeni automobil koji odgovara svim vašim potrebama, Autoto je …