Bogato opremljena nova Opel Mokka već od 135.000 kuna

Nova Opel Mokka stigla je na hrvatsko tržište, a može se pohvaliti bogatom serijskom opremom i vrlo konkurentnim cijenama

Nova Opel Mokka stigla je na hrvatsko tržište. Riječ je o iznimno važnom modelu za Opel iz više razloga. Upravo s Mokkom kreće potpuno novi dizajnerski smjer kakav će krasiti sve buduće modele tvrtke iz Russelsheima. Pored toga, upravo tržišni segment u koji nova Mokka dolazi najpopularniji je u Europi i konkurencija je iznimno brojna.

Pored atraktivnog i svježeg izgleda u kojem se sprijeda ističe Opel Vizor, relativno ravnu ploču u koju su uključena prednja svjetla i logotip marke, Mokka nudi kupcima sve tri vrste pogona – benzinski, dizelski i električni. Opel Mokka-e dobila je pogon poznat iz ostalih modela Grupe PSA, s elektromotorom od 136 KS i 260 Nm koji pokreće prednje kotače. Baterija od 50 kWh omogućuje doseg od 322 km s jednim punjenjem, prema WLTP-u. Najviša brzina Mokke-e ograničena je na 150 km/h. Benzinci i dizelaši su u rasponu od 100 do 130 KS.

Nova Opel Mokka oduševila je i Ivana Dečaka

Na hrvatsko tržište nova Opel Mokka dolazi bogato opremljena i po vrlo konkurentnim cijenama. Početni model pokretan 100 KS snažnim benzinskim motorom s bogatim popisom opreme, koji uključuje klima-uređaj, aktivni tempomat, digitalne instrumente, kožom presvučen upravljač, električne podizače svih prozora, sustave za prepoznavanje znakova ograničenja brzine, upozorenje na opasnost od sudara, aktivno držanje trake, kao i 16-colne aluminijske naplatke, do registracije stoji 135.000 kuna.

Snažniji benzinac od 130 KS s ručnim mjenjačem stoji 143.900 kuna, dok je s automatskim mjenjačem s osma stupnjeva 159.200 kuna. Dizelska Mokka sa šestostupanjskim ručnim mjenjačem stoji 157.100 kuna. Električna Mokka-e bez državnih poticaja do registracije stoji 231.300 kuna.

Foto: Za Opel Boris Kovačev/Cropix

Provjerite još

Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Idealna kombinacija automobila  je hibrid s baterijom od barem 50 km za svakodnevne potrebe i …