Maxus eDeliver 3
Maxus eDeliver 3

Maxus stiže u Hrvatsku

Tvrtka Grand Automotive Adriatic novi je zastupnik marke Maxus za tržište Hrvatske, Slovenije i Mađarske na čelu s generalnim direktorom Nenadom Pletešom

Maxus spada među vodeće brendove u vlasništvu kineskog automobilističkog giganta SAIC-a, jednog od najvećih svjetskih proizvođača električnih vozila. Ova potpuno električna gospodarska vozila koriste se diljem Europe, a sada stižu i na tržišta Hrvatske, Mađarske i Slovenije.

Vozila dolaze s vodećom tehnologijom baterija na tržištu te uslugom podataka uživo Intelligence Onboard koja prikazuje potrošnju energije, vrijeme punjenja, lokaciju i ponašanje vozača. Njihova posebnost leži i u tome što ih možete složiti prema vlastitim preferencijama i potrebama prije isporuke.

Svaki novi Maxus dolazi s petogodišnjim jamstvom ili do 100.000 kilometara za vozilo te osmogodišnjim jamstvom ili 160.000 kilometara na visokonaponsku bateriju.

Početak prodaje očekuje se u prvom kvartalu 2024. Poznate su i početne cijene modela koji će se nuditi na našem tržištu. Tako model Deliver 9 s dizelskim motorom kreće od 31.900 eura, dok električna ponuda započinje modelom eDeliver 3 od 37.900 eura, preko eDelivera 7 od 48.900 eura do najvećeg modela eDeliver 9 čija cijena kreće od 62.900 eura.