Volkswagen Multivan T7

Novi Volkswagen Multivan T7 stiže ove godine

Budući Volkswagen Multivan izdvojit će i tehnički i dizajnerski iz obitelji Transportera, koji će i dalje ostati, zasad nepromijenjen, kao gospodarsko vozilo

Volkswagen već neko vrijeme testira automobil koji se trenutno naziva T7. To izgleda kao da se sprema nasljednik aktualnog T6, ali to nije tako. Aktualni će Volkswagen Transporter nastaviti postojati kao gospodarsko vozilo, dok će se putnička verzija od njega odvojiti. To znači da se Volkswagen Multivan izdvaja iz obitelji Transportera, a sada se, zahvaljujući španjolskoj stranici motor.es, pojavila i njegova prva slika, točnije crtež.

Novi Volkswagen Multivan, ako uopće zadrži taj naziv, bit će više od “novog Multivana”. Već aktualna verzija pruža više udobnosti od jednostavnijih putničkih verzija Transportera, Volkswagen s novom generacijom želi još više ugoditi vozaču i putnicima. “T7 će se nuditi samo kao Multivan. Bez kompromisa smo spojili udobnost i dimenzije putničkog automobila s prostorom i varijabilnosti kombija”, izjavio je nedavno direktor prodaje Volkswagena Heinz-Jurgen Low.

Novi Volkswagen Multivan, koji će izgleda poslužiti i kao duhovni nasljednik Sharana, ima značajno tanja prednja svjetla oštrih linija. Za lakoću ulaska zadužena su bočna klizna vrata. Generalno, prednji dio automobila vizualno je manje spojen s ostatkom karoserije. Dodatno, Volkswagen je razdvojio A-nosač krova u dva dijela i dodao prozor. Više detalja saznat ćemo tijekom ove godine.

Aktualni Transporter T6 nastavit će karijeru kao gospodarsko vozilo i nakon pojavljivanja novog Multivana. Iako je T6 predstavljen 2015., zapravo je riječ o daljnjem razvoju modela T5 iz 2003. Kada će se u Volkswagenovoj ponudi gospodarskih vozila pojaviti serijska verzija električnog modela I.D. Buzz još nije poznato.

Provjerite još

Volkswagen Golf R

Volkswagen Golf R čak je 17 sekundi brži na Ringu

Novi Volkswagen Golf R sada ima 320 KS, vektoriranje momenta i poseban režim rada samo …