Posebne ponude BMW-a za početak godine

Ograničena količina raznovrsnih BMW-ovih modela dostupna je odmah uz atraktivno financiranje i gratis servisni paket u trajanju od pet godina

Svaki početak godine mnogima je zanimljiv i prepun iznenađenja, a što se tiče auto industrije ulaskom u 2021. s posebnom Tomić & Co. ponudom i uvjetima kupnje sada za uložena sredstva sigurno dobivate još i više. Uz velike uštede i atraktivne uvjete financiranja prilagođene potrebama kupaca, ograničena količina raznovrsnih BMW-ovih modela spremna je za isporuku odmah.

Osim još povoljnijih cijena, svaki kupac dobiva gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, koji eliminira dodatne troškove održavanja te besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci –zaštitu koja pokriva do 100 posto troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

Iz ponude BMW-a spremnih za isporuku odmah, posebno se izdvajaju atraktivni modeli bavarske obitelji X – tržišni lideri SAV (Sports Activity Vehicle) segmenta, koji su posebno atraktivni u ovim zimskim uvjetima. Među njima, najveći interes bilježi tradicionalno najprodavaniji BMW X1, sada u bogato opremljenoj varijanti sDrive18d dostupan po akcijskoj cijeni od 267.000 kuna. Obitelj X, poznata po inovativnosti i odvažnom dizajnu, u posebnoj ponudi prisutna je i s modelima BMW X2, X3, X4, X5 i X6 te uštedama s kojima kupac svakako dobiva više.

Uz M sportski paket dodatno opremljeni BMW serije 5, 520d xDrive, omogućen je uz uštedu od gotovo 85.374 kune, dok se iz ostale ponude izdvajaju M Sport modeli serije 4 – BMW 420d xDrive i 420d, sada povoljniji već od 72.362 kune. Bogato opremljeni primjerci serije 3 koji su uvijek posebno zanimljivi obožavateljima BMW-a, točnije Advantage modeli, dostupni su u varijantama BMW 318d, 320d i 320d xDrive.

Svaki model nudi se uz atraktivne uvjete financiranja putem BMW Financial Services. Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti, poput financiranja 50:50 uz 0 posto fiksne kamate u kunama ili eurima koji omogućava da se 50 posto novog vozila plati odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u kunama ili eurima podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu kao i kupnja vozila uz 0 posto učešća, u okviru modela financiranja naziva ‘BMW 4 YOU’.

Dodatne informacije potražite ovdje.

Provjerite još

BMW M5 CS

Moćni BMW M5 CS najsnažniji je serijski automobil ove marke

Sa svojih 635 KS novi BMW M5 CS najsnažniji je serijski automobil u povijesti bavarskog …