Renault Megane Conquest

Renault Megane Conquest hibridni je kupe SUV

Renault je odlučio svoju ponudu proširiti kupe SUV-om koji će se na našem tržištu prodavati pod nazivom Renault Megane Conquest

Renaultov kupe SUV atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i s novom inačicom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn. Dosad su ovakve modele nudili samo premium proizvođači, a sada se u tu priču uključio i Renault modelom koji zaokružuje njegovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast diljem svijeta.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault Megane Conquest namijenjen i obiteljima. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost.

Novi Renault Megane Conquest pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH hibrid snage 140 KS te 1,3-litreni TCe 140 i TCe 160 s 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

Predstavljanje novog Renaulta Megane Conquest održat će se u prvoj polovici 2021.

Provjerite još

McLaren

Prvi McLarenov V6, ali hibrid

McLaren će sljedeće godine predstaviti novu generaciju automobila, po prvi puta s motorom od “samo” …