Mercedes SL kao Maybach, ali i kao Mythos

Šef dizajna Mercedes-Benza Gordon Wagener na Instagramu je objavio dvije slike na kojima su buduće verzije Mercedesa SL

Mercedes-Benz uskoro će se ozbiljnije nego ikad posvetiti skupljim modelima u svojoj ponudi na kojima su zarade veće, nešto o čemu su već govorili i Volkswagen Grupa i BMW. Između ostalog, to će uključivati i nove verzije SL-a. Šef dizajna Mercedesa Gordon Wagener već najavljuje dvije nove verzije SL-a, uključujući i Maybach.

Mercedesi S i G klase dostupni su u raskošnim verzijama Mercedes-Maybach, a takvu će uskoro dobiti i novi EQS SUV. Tu priča ne prestaje, jer će im se pridružiti i SL. Wagener je već na Instagramu objavio prvu sliku Mercedes-Maybach SL-a. Na njoj se ne vidi puno, tek karakteristična maska i poklopac motora prekriven logotipima Maybacha

Za one koje ne zanima luksuzniji SL, Mercedes ima još verzija SL-a u pripremi. Šef dizajna dodao je i sliku SL-a iz nove serije Mythos. Mythos je nova značka Mercedes-Benza pod kojom će prodavati ekskluzivne dorađene verzije postojećih modela. Nešto kao Ferrari Tailor Made ili MSO u McLarenu. Prvi Mercedes-Benz SL Mythos bi, prema ovoj slici, trebao biti speedster sa svim vizualnom dodacima, uključujući i “grbe” iza naslona za glave.

Provjerite još

Mercedes EQS SUV

Mercedes EQS SUV prostrani je električni sedmerosjed

Mercedes širi ponudu električnih modela velikim SUV-om sa sedam sjedala koji je nastao na osnovi …