Juke

Novi Nissan Juke se sve više otkriva

Video koji najavljuje novi Nissan Juke dolazi iz francuskog PR-odjela i prikazuje kako će izgledati prednji dio neobičnog kompaktnog crossovera

Nissan je obećao kako će novu generaciju Jukea službeno predstaviti 3.rujna, tjedan dana prije početka salona automobila u Frankfurtu, gdje će ovaj kompaktni crossover zasigurno biti jedna od većih zvijezda. Vrijeme do predstavljanja Nissanov PR odjel krati nam teaserima u obliku slika i videa, a nedavno su i neki kolege vozili kamuflirani Juke.

Sada je na red došao video, uradak francuske PR službe Nissana koji prilično dobro pokazuje kako će novi Juke izgledati sprijeda. Uska zakrivljena LED svjetla smještena su u veće jedinice oštrih kuteva. Točno na kraju ovih tankih LED crta dizajneri su povukli granicu u obliku crne trake koja okružuje veliku masku. Ispod uskih LED svjetala nalaze se velika okrugla svjetla koja u sebi imaju LED svjetlo u obliku slova Y.

Kao i novi Renault Clio i Captur, novi će Juke biti zasnovan na novoj platformi CMF-B, a i ponuda motora će biti sastavljena od poznatih strojeva, uključujući novi 1,3 TCe. Kao i Captur, vjerojatno će i Juke dobiti plug-in hibridnu verziju.

Provjerite još

Nissan Juke stigao je na hrvatsko tržište

Nissan Juke druge generacije morao je zadržati svoj zabavan i odvažan karakter, ali i narasti …