Volkswagen Polo GTI

Promjene stižu i za Volkswagen Polo GTI

Nedavno je predstavljen osvježeni model, uskoro stiže i novi Volkswagen Polo GTI, najvjerojatnije s istim motorom kao i prije

Aktualna generacija Volkswagen Pola, koja je na tržištu od 2017., doživjela je značajno osvježavanje. Sprijeda je dobila novu masku, drukčija svjetla i odbojnik. Straga su promjene još uočljivije, a ukupan dojam je kako je Polo sada značajno sličniji Golfu.

Jednake promjene doživjet će i Polo GTI, a kako će izgledati Volkswagen najavljuje ovim crtežom. Jasno je da će Polo GTI dobiti značajno agresivniji odbojnik nego ranije, a u njemu će prevladavati uzorak saća. Uklopljena u takvu saćastu strukturu su i po dva svjetla za maglu sa svake strane. Vidljivo je i da crvena linija tipična za GTI modele ide niže kroz masku i natrag u svjetla.

Iz Wolfsburga još nisu objavili nikakve tehničke detalje. Za to ćemo se morati strpjeti do kraja lipnja, za kada je planirano službeno predstavljanje. Ukoliko Volkswagen ne pripremi neko iznenađenje, možemo računati na dosadašnji 2,0 TSI sa 200 KS.

Provjerite još

Volkswagen Multivan

Novi Volkswagen Multivan sve je bliže

Nije tajna da se u Wolfsburgu “kuha” posve novi Volkswagen Multivan, a sada je odjel …